ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η 5 ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ 6 ΕΚΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ........ η 5η Διάσταση είναι τεράστια. Εκεί δεν υπάρχει ο Χρόνος. Εκεί ο χρόνος είναι σχετικός. Δεν έχει απολυτότητα κι αυτό σημαίνει ότι ένα εκατομμύριο χρόνια μπορεί να είναι ένα δευτερόλεπτο κι ένα δευτερόλεπτο μπορεί να είναι 1 εκατομμύριο χρόνια.

Σου δίνω ένα δείγμα: αν όμως φανταστείς ότι η 6η διάσταση είναι του Απόλλωνα, μπορείς να διανοηθείς, τι σημαίνει η 5η; Άρα, έχεις αντιληφθεί, ένα σκαλοπάτι κάτω από την 6η πώς πρέπει να είναι ο Άνθρωπος; Θα σε βάλει να αναρωτηθείς: «Αφού η 6η είναι του Απόλλωνα, μπορείς να καταλάβεις, πώς πρέπει να είναι τα Ανθρώπινα όντα που θα πάνε στην 5η;» Βλέπεις εσύ, όπως ζούμε τώρα, να είμαστε έτοιμοι να πάμε σε καμιά 5η;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΙΑ): Θα έχει και υλικό πεδίο αυτή η διάσταση ή πνευματικό μόνο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως και υλικό! Αλλά με άλλη μετάλλαξη, καμία σχέση έτσι όπως το βλέπεις το υλικό. Καταρχάς, γιατί η 6η να μην έχει υλικό; Μα κάποια στιγμή το υλικό δεν έχει σημασία. Το υλικό είναι και άυλο κι έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ το υλικό. Η ύλη είναι παντού.

Άρα, μην το βλέπεις το υλικό, όπως το βλέπεις τώρα! Θα είναι διαφοροποιημένο, αλλά βεβαίως υπάρχει! Αλλά, εκεί θα είσαι λίγο διαφορετικά, όμως είναι τόσο ψηλά που πρέπει να περάσεις την Γέφυρα.

Για να περάσεις την Γέφυρα, έχει προϋποθέσεις. Αυτές οι προϋποθέσεις πρέπει να τηρηθούν, όπου δεν μπορούν να ξεπεραστούν οι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Αντιλαμβάνεσαι ποιος μπορεί να έβαλε αυτούς τους Νόμους στους Θεούς; Όταν σου λέει ότι οι Θεοί έχουν Όρκους –Νόμους και δεν πρέπει να ξεπεραστούν, ποιος είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να τους ξεπεράσει στην Ύπαρξη του;

 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ –ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Η ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Άρα, αφού δεν ξεπερνούν οι Θεοί, ούτε χιλιοστό τους Νόμους, εσύ ο Άνθρωπος, πώς τους ξεπερνάς; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Για αυτό είσαι κι Άνθρωπος, έχεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Επειδή ξεπερνάς κάθε Νόμο της Νομοτέλειας, πας στον απόπατο. Κάτσε με τα ζώα και να σε πηδάν τα ζώα και να είσαι στην Κοινωνία των Ζώων. Κάτσε! Και θέλεις να πας στην 5η ; Τώρα είσαι μέσα στον βόθρο, άντε να σηκωθείς να φύγεις.

Και κάποια στιγμή στην Επίκληση του Όρκου –Νόμου λέω:

«ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ!» Αν δεν πας στην Αυτογνωσία σου, πώς θα ακουμπήσεις;

 Πρέπει να κατανοήσεις ότι οι δικοί σου ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ που είναι ίδιοι με τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΆΡΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ. ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Άρα, που θα μεταβείς; Έπεσες; Ωραία! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 10 ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΠΑΛΙ. Και μετά 10 πίσω και 10 πίσω, κοίτα πόσο πίσω έχεις μείνει! Χρόνο θέλεις; Έχουμε λένε οι δικοί σου! Κάτσε εκεί και κάνε ό,τι θές! Πέρνα 50 ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ μέχρι να γίνεις Άνθρωπος. Άρα, εξαρτάται από σένα.

ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ: ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ. ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ! ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ; ΌΧΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ; ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ! Πρέπει να με κλέβεις για να ζήσεις; Γιατί; Δεν μπορείς χωρίς να κλέβεις, να ζήσεις; Πήρες την γυναίκα μου; Γιατί; Δεν σου αρέσει αυτή; Πάρε άλλη! Την δική μου τι την θέλεις; Είναι απλά πράγματα!

https://www.aitherikigrafi.gr/orkoi-nomoi





              






ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. 


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΣΥ ΠΑΤΡΕΩΝ- ΒΟΤΣΗ 64- ΠΑΤΡΑ, 
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΡ-ΠΕ-ΠΑΡ. 19:00- 21:00
email: esypatreon@gmail.com

ΤΗΛ.2610 009100 ΚΙΝ. 6997255597





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια