ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ! ΤΙΤΑΝΕΣ, ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ




Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι σφαίρες και οι μπόμπες είναι πυροτεχνήματα για την λαμπρή των ιερατείων. Σήμερα υπάρχουν συστήματα να σε σκοτώσουν με πολύ λίγο κόστος και υπόηχους που δεν θα τους ακούς και να πεθάνεις στον ύπνο. Έχουν χιλιάδες συστήματα να κάνουν, όμως θέλω να ξέρετε, έχουμε νικήσει σε όλους τους πολέμους στην Γη. 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ! Νικήσαμε τους Τιτάνες! Οι Τιτάνες δεν ζουν στην Γη και δεν θα ξανάρθουν ποτέ. Ζουν στον Άρη! Για αυτό δεν πάει κανένας στον Άρη!

Τώρα τα ζώα μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Οι Άτλαντες νικήθηκαν και όταν έφτασαν οι Μεγάλοι, γιατί οι Άτλαντες πολεμούσαν χιλιάδες χρόνια και οι Γίγαντες και οι Άνθρωποι μαζί, πολεμούσαν τους Άτλαντες. Κατέβηκαν και τους έκαναν βουνά. Έχουν χώσει τόσο χαμηλά τις συνειδήσεις τους, τόσο βαθιά στο σύμπαν που δεν θα τις βρουν, ούτε οι ίδιοι.

Όσοι Άτλαντες έφυγαν από εδώ, ζουν στον Κρόνο και ο Κρόνος κατοικείται από Άτλαντες. 

Δεν έχει προσγειωθεί κανένα διαστημόπλοιο, ποτέ, σε κανέναν πλανήτη. Ούτε βλαχοαμερικανών, ούτε βλαχοπρόσκοπων Ρώσων, ούτε στην σελήνη, ποτέ κανένα! Πέθανε ο Άρμοστρογκ, που τυχαία όλοι οι αστροναύτες είναι Εβραίοι κι είπε ότι έλεγε ψέμματα κι ότι τον πλήρωναν για να λέει αυτές τις βλακείες.

Προχθές διάβασα κι από έναν διαστημικό σταθμό ότι: «παιδιά είμαστε λίγο πιο πάνω από την ατμόσφαιρα και δεν μας επιτρέπεται παραπέρα!». Ο πλανήτης και ο κάθε πλανήτης έχει ένα όριο, μια μεγάλη καμπάνα που δεν μπορεί να περάσει κανείς και είναι αόρατη για εμάς, αλλά όχι για όλους! Στα 342.000 χιλιόμετρα υπάρχει προστασία για αυτόν τον πλανήτη και δεν μπαίνει και δεν βγαίνει τίποτα.

Φεύγει λέει από εδώ το διαστημόπλοιο και ταξιδεύει. Βλακείες, πάει γύρω-γύρω και κάνει βόλτες και μπανιστήρι. Είναι σαν ένα μεγάλο μάτι. Για να βγει και να μπει από αυτόν τον πλανήτη και από οποιονδήποτε άλλον, υπάρχει άδεια. Αν δεν πάρεις άδεια από τον ΔΙΑ, δεν πας πουθενά. Ακόμα και να βγεις από την ατμόσφαιρα, αν δεν σου επιτρέψουν, δεν βγαίνει κανένας! Όποιο διαστημόπλοιο δεν είχε ελληνικό όνομα, δεν είχε καλή κατάληξη. Για να βγει από την ατμόσφαιρα θέλει άδεια, πώς να πάει στο φεγγάρι; Κι όταν βγήκαν αυτές οι βλακείες για το φεγγάρι, η σημαία είχε αέρα και είχε και σκιά. Μεγάλα τα ψέμματα τους.

Άλλωστε, αν θυμάστε στην ιστορία των Ελλήνων έχουμε και Έλληνες προ σελήνης, δηλαδή υπήρχαν Έλληνες πριν η σελήνη να είναι εκεί.

Θέτω λοιπόν το εξής: Πόλεμο εμείς εδώ στην Γη δεν έχουμε χάσει!

Τώρα, μετά τον Αλέξανδρο που τους ξαναλιώσαμε, και επειδή τους ξαναλιώσαμε, μπήκαν μεγάλες συμφωνίες. Οι δυνάμεις των Ελλάνιων παράτησαν τους Ανθρώπους στο έλεος των αποστατών, αλλά και τους αποστάτες, να μην μπορέσουν ποτέ να περάσουν τις κόκκινες γραμμές.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ… ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ναι, αλλά οι αποστάτες που θα περάσουν τις κόκκινες γραμμές, τις περνάνε μόνο μέσω του Ανθρώπου. Με την Ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου, δηλαδή πυρηνικά, θα πετάξει ο πιλότος, θα πετάξει η κυβέρνηση, που ναι μεν την έχουν υπονομεύσει και την έχουν αυτοί, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ!

Αν δεν γουστάρεις αυτή την γαμοκυβέρνηση, πρέπει να την γκρεμίσεις και να βάλεις εκεί αυτή που πρέπει. Αν πιάνεσαι κορόιδο συνέχεια και είναι πάντα όλοι αποστάτες και ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, όπως το έχω πει, αυτό είναι πάλι η Ελεύθερη Βούληση σου, γιατί εσύ είσαι ο ανόητος, εσύ είσαι ο βλάκας, εσύ δεν είσαι Άνθρωπος και έχεις γίνει ζώο και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε δυναστεύει και τι σου κάνει.

Όλα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη βούληση των Ανθρώπων. Και ο Παγκόσμιος Συμπαντικός Νόμος είναι «ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ!».

Αν ο άντρας σου σε βαράει άσχημα, σε βρίζει και σε πουλάει, πώς εγώ να επέμβω, αν δεν μου ζητήσεις βοήθεια. Γιατί αν έρθω εγώ να σου δώσω βοήθεια, δεν μπορώ να σου επιβάλλω εγώ με ελεύθερη βούληση αυτό που εσύ θέλεις, που σημαίνει ότι πρέπει να μου ζητήσεις βοήθεια και να το δω και να το εξετάσω. Γιατί εσύ μπορεί να μου πεις: «τι θέλεις εδώ ρε; Σε βάλαμε εσένα τίποτα;». Όταν εσύ την σκλαβιά, την λες «Ελευθερία» και ζεις την σκλαβιά ως Ελευθερία, δεν μπορεί κανένας να ξεπεράσει το σκαλοπάτι και το πλατύσκαλο, έτσι όπως το έχω πει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Πρέπει να το καταλάβετε. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη, οι αποστάτες δεν περνούν τις γραμμές, γιατί βάζουν τους ανθρώπους τους αποστάτες, τους προδότες, τους άπληστους, αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι και προδίδουν την ίδια τους την Ύπαρξη, άρα, ό,τι γίνεται, γίνεται με την Ελεύθερη Βούληση των Ανθρώπων. Εσύ τους δέχεσαι! Αυτοί δεν περνούν τις γραμμές. Το κάνουν μέσα από εσένα που εσύ το δέχεσαι κι εσύ το κάνεις!

Άρα, σε ελέγχουν μέσα από τις θρησκείες, μέσα από τις πολιτικές, μέσα από τις τράπεζες. Αύριο θα έχεις χρυσό και θα πας να τον πουλήσεις σε έναν Εβραίο για να πάρεις χαρτί! Τόσο ζώο είσαι! Οπότε, αυτός θα παίρνει το χρυσό σου, τον Απόλλωνα και εσύ θα παίρνεις το χαρτί και δεν καταλαβαίνεις, τι σου φταίει!!

Μπαίνεις σε μια λειτουργία που πρέπει να καταλάβεις τι σου φταίει κι όχι να επαναστατήσεις, αλλά να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους.

ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ ΞΑΝΑ !

Έλα να αναστηθούμε και να καταλάβουμε ποιος είσαι, τι θέλεις, πού πάμε! Να καταλάβεις ότι η γη είναι δική σου, ο αέρας είναι δικός σου, η ζωή είναι δικιά σου κι έλα να την πάρεις. Έλα να πάρεις το μέλλον σου και γράψε το μόνος σου και άσε τις προφητείες που το κάθε ζώο βγάζει και μια προφητεία. Όλες οι προφητείες είναι τίποτα! Είναι γελοία ανθρωπάκια που σου επιβάλλουν, τι θα κάνεις και τι θέλεις να κάνεις. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Είπα: θα διαλύσω όλες τις γραφές. Δεν υπάρχει προφητεία, δεν υπάρχει τίποτα! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! Είναι μόνο ζώα και οι προφητείες δεν είναι παλιές, τις γράφουν και φρέσκιες! Μα, δεν θυμάσαι! Δεν θυμάσαι ότι η περασμένη κυβέρνηση σε έσκισε, θα θυμάσαι την προφητεία του κάθε κερατά;

Και για τον λόγο της προφητείας, δεν μας έχει αποδείξει κανείς τίποτα. «Η προφητεία του Παΐσιου είπε…» Ναι; Φέρε μας το χαρτί πότε το είπε! Δώσε μας το γραφτό! Δεν υπάρχουν στοιχεία, απλά στο λένε και είναι τόση αντινόηση μαζεμένη από τόσους πολλούς γελοίους ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης! Ο Νοστράδαμος ήταν γιος συμβολαιογράφου Εβραίου και εβραίος κι ο ίδιος. Φέρτε μας ρε τα χαρτιά! Δώσε μας να δούμε αν είναι 400 ή 500 χρόνια προφητεία! Υπάρχουν προφητείες, να το πούμε, αλλά όχι από αυτά τα ζώα! Γιατί; Η Καινή Διαθήκη έχει καμιά προφητεία; Εγώ έχω συλλέξει από στοιχεία μου 7 Καινές Διαθήκες όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες αναμορφώνονται κάθε 50 χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα που γουστάρουν τα ζώα. Είναι μεγάλα ζώα σας λέω και θα το καταλάβετε! Δεν υπάρχει ούτε προφητεία, ούτε τίποτα!

Βεβαίως οι αποστάτες δεν μπορούν να περάσουν τις γραμμές, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. Πυρήνικά; Ποιος θα πετάξει τα πυρηνικά; Ο Γιαχβέ; Όχι! Θα βάλει την κυβερνησούλα που εσύ την ψήφισες, άσχετα αν σε έπιασαν κορόιδο και θα πετάξει τα πυρηνικά και θα σου σκίσει το κεφάλι! Άσχετα, αν παρέμβουν κάποιοι άλλοι. Αλλά, θα έχει γίνει ήδη! Απαγορεύεται αυτό, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί η μαλακία θα έχει γίνει και θα γίνει από ανθρώπους.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΕΙΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Παρεμβαίνουν πάνω στους ανθρώπους κι έχουν βάλει δικό τους ολόκληρο στρατό, όπου παρεμβαίνουν στις τράπεζες…ξέρετε τι έχω να σας αποκαλύψω; Ένα δαίμονα έβγαλα και μπορώ να σας το αποδείξω: Βρήκαμε αυτόν τον Χαράλαμπο τον Μποκή με ταυτότητα του 1715, βρήκαμε ταυτότητα στην Άρτα το 1907 με τα ίδια μούτρα, βρήκαμε ταυτότητα στην Αθήνα με τα ίδια μούτρα! Δεν έχει μανούλα, δεν έχει πατέρα …τα έχω όλα! Να δεις τι έχω μαζέψει! Αυτόν μόνο; Και χιλιάδες άλλους θα σας δείξω που δεν είναι καν άνθρωποι, δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί μας. Ήταν αξιωματικός, ήταν το δεύτερο γραφείο δίπλα στον Παττακό και δεν υπάρχει και είναι και πολλά χρόνια γέρος, όπως είπα! Δεν είναι η ώρα να τα βγάλω, όταν τα βγάλω, θα φρίξετε! Είναι αυτό ανάμεσα μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι χιλιάδες και σε ποια υπόγεια και σε ποιες υπόγειες συμφωνίες και συμβόλαια. Άρα, λοιπόν δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι, αλλά πολύ πιο μεγάλο. Εσύ το επιτρέπεις! Διώξτους όλους! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !

Μετά τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, έγινε το εξής: Ο Απολλώνιος ο Τυανέας δεν ήταν στην εποχή του Χριστού. Τώρα, τα ζώα αυτά έβαλαν το 0 (μηδέν) όπου γούσταραν. Με σημερινή χρονολογία είναι 150-200 χρόνια πΧ. ο οποίος είναι Κρητικός. Γεννήθηκε στην Κρήτη και είναι η πιο μεγάλη μορφή που βγήκε στην Κρήτη και η τελευταία του. Δεν έχει ξαναγεννηθεί άλλη από την Κρήτη!

Ο Απολλώνιος Τυανέας λοιπόν γεννήθηκε στον Υμηττό στην κορυφή Ίστια! Ούτε πήγε στο Ισραήλ και στην Βηθλεέμ κι όλες αυτές τις βλακείες!

Η μεγάλη του ιστορία είναι στο Βατικανό και κάποια στιγμή είπα: «ο πόλεμος που έχουμε να κάνουμε είναι στην Ιταλία!» Και στην Ιταλία δεν είναι στην Σικελία, αλλά εκείνα τα ζώα του Βατικανού.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ! ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ! Μπερδεύεστε και δεν ξέρετε, αλλά ό,τι δεν ξέρετε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει Άγιος Όρος! Είναι Βατικανό και τα δύο! Ξεκολλάτε! Και δεν φαντάζεστε τι είναι εκεί μέσα! Θα τα βρούμε όμως! Υπάρχει ειδική υπηρεσία!

Φτάνοντας λοιπόν σε αυτό το σημείο, μπορώ να πω το εξής: Ναι! Οι γραμμές υπάρχουν και εμείς τις παραβιάζουμε! Εμείς πληρωνόμαστε! Υπάρχουν χιλιάδες πιλότοι που ρίχνουν χημικά και δεν φαντάζεστε τι ρίχνουν! Ξέρετε γιατί το κάνουν; Για 20.000-30.000 ευρώ το μήνα! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Ραντίζεται όλος ο πλανήτης! Ποιος λοιπόν κάνει αυτή την ιστορία; Οι άνθρωποι δεν το κάνουν; Το κάνεις για 30.000; Πολύ ωραία! Και τι γίνεται; Κι ο άλλος κάνει κάτι άλλο! Όλοι παράγουν αυτή την γαμημένη Αντινόηση! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Εμείς ποιοι; Ο αδερφός μου, ο συμπέθερος, ο κουμπάρος…το παιδί του αλλουνού…

Για σκεφτείτε, όλη η αεροπορία, γιατί δεν μιλάει; Γιατί θα χάσει την δουλειά του; Ωραία! Και μέχρι που θα πάει; Άρα, δεν είναι δικοί σου;

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.500 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ! ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Άρα, λοιπόν οι αποστάτες πρέπει να φτάσουν στα άκρα για να επέμβουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Είναι σαν να έχουμε βάλει δύο παιδιά, τον γιο μου και τον γιο σου και τσακώνονται. Εγώ δεν μπορώ να επέμβω, αν ο γιος σου κτυπάει τον γιο μου, γιατί αν σηκωθώ εγώ, θα σηκωθείς κι εσύ και άμα σηκωθείς κι εσύ θα πλακωθούν οι μεγάλοι και η συμφωνία είναι να μην πλακωθούν οι μεγάλοι. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μας πρέπει να πλακωθούν και όποιο νικήσει! Γιατί αν σηκωθείς εσύ να πιάσεις τον γιο μου, θα σηκωθώ κι εγώ να πιάσω τον δικό σου.

Άρα, η συμφωνία είναι στην Γη και θα λυθεί από την ΓΗ! Ούτε θα έρθουν οι μεγάλοι, ούτε τίποτα! Είναι μεγάλες δυνάμεις και δεν μπορούν να έρθουν έτσι! Υπάρχουν και παρεμβάσεις των άλλων που είναι στο πάτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται από τους δικούς μας, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Ανοιχτά δεν θα βαρέσουν, γιατί δεν μπορούν! Χάσανε τα πάντα! Για αυτό σε κτύπησαν με όλες τις θρησκείες. Και τώρα όλα αυτά τα ζώα σε υπονομεύουν! Για αυτό σε έχουν! Σου διαλύουν τις κοινωνίες! Τους άντρες τους έκαναν γυναίκες και τις γυναίκες τις έκαναν άντρες!

ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ! ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ !


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ



ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. 

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ. 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ kosmotheasi.com, 
τηλ. 2168009810










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια