ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΤΡΕΩΝ???



ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ "ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Α.Ε." ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ??? https://patratora.gr/archives/221466

«Ο Δήμος όλο αυτό το χρονικό διάστημα εισέπραττε ενοίκια. Αρα έχει την πλήρη ευθύνη της ιδιοκτησίας του. Δεν μπορεί ο μισθωτής να γνωρίζει αν το κτίριο που του νοίκιασε ο Δήμος είναι αυθαίρετο. Ο Δήμος παρανομεί στην περίπτωση αυτή και όχι ο καταστηματάρχης» δηλώνει στον «Κόσμο» δικηγόρος των ιδιοκτητών των καταστημάτων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ "ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ¨" ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ??? ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ???


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΠ) ΑΕ, που ΔΕΝ ανήκει στον δημόσιο τομέα????    http://www.etasa.gr/page.aspx?itemID=SPG121

ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΏΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!

ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

2,3 ΤΡΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΠΕΡΙΠΟΥ 170.000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ! 
ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΛΛΑΣ" http://dimoi.oramaellas.gr/ 

ΗΡΘΕ ΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ."!!






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης tina kobents είπε…
POSO ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
Ο χρήστης Unknown είπε…
λίγη μαγιά χρειάζεται για να γίνει το πολύ γάλα γιαούρτι...