ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



VIDEO
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 325 ΔΗΜΩΝ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το όνειρο της ιδανικής Ελλήνων Πολιτείας, γιατί έτσι θα το αναφέρω κι έτσι φτιάχνεται. Σήμερα οι Δήμοι είναι παραμάγαζα και αν το θέλετε, είναι η πρώτη βάση η διεφθαρμένη της πολιτικής. Για αυτό κανένας δήμαρχος δεν έχει διεξάγει έρευνα ούτε στο δημοτολόγιο του, ούτε στα οικονομικά του. Δεν σας κάνει εντύπωση που ούτε ένας δεν το έκανε αυτό; Είναι 325 Δήμοι. Καταρχήν, για να παραλάβει ένας δήμος θα πρέπει να ελέγξει τα οικονομικά του και να δει αν βαίνουν καλώς και δεν υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να πληρώσει ο προηγούμενος δήμαρχος.
Όλοι τα βρήκαν καλά, ορκίστηκαν και ανέλαβαν. Δεν είπε κανείς: «κάτσε ρε παιδί μου να ελέγξω, τι στο καλό γίνεται… πώς θα παραδώσω εγώ ταμείο;». Φανταστείτε σαν τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας δηλαδή. Τι παραλαμβάνουν και τι κάνουν; Όλα καλά τα βρίσκουν; Έχει μεγάλη σημασία να δείτε ότι ούτε ένας δήμος δεν έλεγξε! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 325 ΔΗΜΩΝ.
Φανταστείτε όμως μια Πολιτεία των Ελλήνων όπως στήνεται στην κεντρική σκηνή, η κεντρική σκηνή δεν πρέπει να απέχει από την διοίκηση του Δήμου. Βέβαια, δεν αντιλαμβάνομαι την λέξη «Δήμαρχος». Κανονικά, άρχει σε ανθρώπους και πρέπει να είναι «Άρχοντας». Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ.
Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ… ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ…
Φανταστείτε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ κι ένα ΔΗΜΟ να διοικείται από το ίδιο καταστατικό, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥΣ, ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, και είναι η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
Αν θέλουμε λοιπόν να θεσπίσουμε πραγματική Δημοκρατία, πρέπει να την μεταφέρουμε στους Δήμους. Άρα, αύριο το κάθε δημοτικό διαμέρισμα, που θα οριστεί στην Ελλήνων Πολιτεία, θα έχει οριστεί και θα λειτουργεί, όπως ορίζεται η Πολιτεία. Δηλαδή, όπως θα δουλέψει η Πολιτεία, στον Φορέα, έτσι μπορεί να λειτουργήσει κι ο Δήμος.
Με το σύστημα αυτό, δεν θα μπορέσει ποτέ ο Άρχων να κάνει ό,τι θέλει. Δηλαδή, ο Δήμος, ο Άρχων της Πόλης, του δημοτικού διαμερίσματος, που είναι ο Δήμαρχος θα είναι σαν τον Πρόεδρο του Φορέα. Για σκεφτείτε το!
Για σκεφτείτε το με το συμβούλιο των 9 που θα παίρνει τις αποφάσεις για το πού θα πάνε τα χρήματα και θα πρέπει ό,τι ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο να είναι με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. Έτσι δίνεις την δυνατότητα και την δυναμική σε κάθε πόλη ανάλογα με το δημοτικό διαμέρισμα και τους ανθρώπους που έχεις μέσα, γιατί η Ελλάδα διαφέρει και σε γλώσσα και σε υλικά και σε νοοτροπία και σε λαογραφία. Έτσι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αξίες, τις αρχές, τα χρήματα και τον πλούτο και να προκόψει, αλλά και να συναγωνιστεί η μία πόλη με την άλλη.
Άρα, λοιπόν θα πρέπει να εγκαθιδρυθεί η πραγματική Δημοκρατία, κάτι που τώρα δεν γίνεται, γιατί πάμε με το δικό τους σύστημα, όμως, το μεγάλο σχέδιο είναι να δουλέψουν οι Δήμοι παράλληλα, όπως και η κεντρική σκηνή.
Άρα, θα υπάρχει μια μικρογραφία σε κάθε Δήμο οργανωμένη, όπως θα είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που οι δημότες θα είναι μια πολύ συγκεκριμένη κυβέρνηση, όπως θα είναι και η εκπροσώπηση από όλους τους δήμους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια