ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ- ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ CAPITAL GR

Λίβανος: Σε επίπεδα "δισεκατομμυρίων δολαρίων" οι ζημιές - Άτοκα δάνεια σε πρόσωπα και επιχειρήσεις από την κεντρική τράπεζα


Η καταστροφή στην πρωτεύουσα του Λιβάνου Βηρυτό από την έκρηξη στο λιμάνι της πόλης, η οποία έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, μετράται σε επίπεδα "δισεκατομμυρίων δολαρίων", ανακοίνωσε την Τετάρτη η κεντρική τράπεζα της χώρας.

Η τράπεζα θα εγκρίνει άτοκα - για πέντε χρόνια - δάνεια σε πρόσωπα και επιχειρήσεις που υπέστησαν καταστροφές λόγω της έκρηξης, ανέφερε αξιωματούχος της, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. Θα προχωρήσει επίσης σε πώληση δολαρίων σε όλους τους εισαγωγείς αλουμινίου, ξυλείας και γυαλιού, σε ισοτιμία 3.900 λιρών Λιβάνου ανά δολάριο, δηλαδή πολύ χαμηλότερα της ισοτιμίας του νομίσματος στη μαύρη αγορά.

ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΙΒΑΝΖΩΝ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΕΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ  ΒΡΕΤΤΟΝ WOODS  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΟΥ 2007 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 675 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ!

Κατεβάστε απο τον παρακατω σύνδεσμο τον απολογισμό του Παγκόσμιου Ταμείου 2007 (112 σελίδες) & του 2012 (130 σελίδες)

 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! 



ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, CHRISTINE LAGARDE- ΔΝΤ, Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ B.I.S.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΣΥ ΠΑΤΡΕΩΝ- ΒΟΤΣΗ 64- ΠΑΤΡΑ, 
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: ΤΡ-ΠΕ-ΠΑΡ. 19:00- 21:00
email: esypatreon@gmail.com

ΤΗΛ.2610 009100 ΚΙΝ. 6997255597







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια