ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΙΡΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

 

ΑΛΑΣΚΑ

H γραμμή της Κυριαρχίας των Ελλήνων, είναι τελείως διαφορετική, από οποιοδήποτε άλλο Έθνος

Κάτσε όμως να δούμε και ποια είναι τα έθνη. Έχουμε πολύ μεγάλα θέματα στον πλανήτη τώρα, διότι, όπως είπα, η Αμερική είναι ένα συμβόλαιο των Μουρ, προς τον βασιλιά της Αγγλίας και αυτός έκοψε τα πρώτα 48 οικόπεδα και μετά έκαναν άλλο δύο, το Νέο Μεξικό και την Αλάσκα. Και ποια Αλάσκα, στο τέλος-τέλος της γραφής; Για να το βάλουμε κι αλλιώς το παιχνίδι, όπως είναι, όταν έχασαν το δικαστήριο οι Ρώσοι, από τους Αμερικανούς, γιατί ήθελαν οι Ρώσοι να το χάσουν! 

Η Αλάσκα ήταν της Ρωσίας και την έδωσαν με ένα αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου. Συγνώμη, δίνεις μια ολόκληρη χώρα με πετρέλαια, με χρυσό κτλ. ένα εκατομμύριο στους Ρώσους? Δηλαδή, οι Ρώσοι είχαν ανάγκη το 1.000.000 των Αμερικανών? ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΩΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. Ούτε άνθρωποι, ούτε τίποτα, ούτε Ρωσία, ούτε Ιράν! Ποιο Ιράν; Το Ιράν μια χαρά τα έχει βρει, όλα τα έχει! Όλες οι πόλεις-διαβάσεις είναι εκεί!

Άρα, πρέπει να ξέρετε που βαδίζουμε, με τι πολεμάμε και μέχρι που θα φτάσουμε! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.
 Έτσι λοιπόν, όλη η Αλάσκα, για να ξέρετε, ήταν των Τσάρων! Και οι ΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και η Αλάσκα ήταν των Τσάρων. Άρα, πώς πούλησαν οι Ρώσοι την Πολιτεία των Τσάρων στους Αμερικανούς και σήμερα, οι Ρόθτσαϊλντ έχουν βγάλει όλους τους Εβραίους επάνω και τους χρηματοδοτούν και σπίτια και κάνουν ότι σκάβουν για χρυσό κι έχουν λιωσει το περιβάλλον; Και στο National geografic έχουν κάνει κι εκπομπή ότι σκάβουν την Αλάσκα.
Αφού λοιπόν οι Τσάροι ήταν Έλληνες και απαγορεύονταν να ήταν τίποτα άλλο και ήταν προσωπική περιουσία των Τσάρων, ποιο δικαστήριο κέρδισαν οι Αμερικάνοι; Γιατί, αν δείτε τι λέει το δικαστήριο θα φρίξετε…ουσιαστικά τους πίεζαν για χρήματα, όχι για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Τσάρων, άρα, βγαίνει η Ρωσία και λέει, «αυτή η χώρα είναι δική μου κι εγώ υπέγραψα…». Κακώς την υπέγραψες, αφού δεν ήταν δική σου! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! Το ό,τι δεν μίλησε κανείς τότε, δεν σημαίνει ότι είναι κεκτημένο δικαίωμα αυτό.
Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και φτάνουμε σε πολύ ακραία σημεία. Θα φτάσουμε σε ακραία σημεία για αυτό κι αυτοί κάνουν ό,τι να’ναι! Τώρα βγαίνουν όλες οι παρανομίες που πρέπει να τις πιάνετε στον αέρα.
Πρέπει να βγαίνει στον αέρα η πραγματική αλήθεια, με ξεκάθαρες απόψεις και όψεις με πολύ στιβαρά πόδια, γιατί εμείς ξέρουμε που πατάμε, το ίδιο και όλοι οι συνέλληνες. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι οι συνέλληνες και με μια τεράστια διαβάθμιση μέσα στην κοινωνία μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο..... Αφού εμείς μεγαλώνουμε κάθε μέρα και σε γνώσεις και σε μυαλά και σε ιδιοσυγκρασία και σε στρατό και με στρατηγική ενωνόμαστε, γιατί η στρατηγική είναι το σχέδιο, ο στόχος, ο σκοπός, είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, είτε αυτό λέγεται με εκλογές, είτε με την Εθνοσυνέλευση, είτε με ο,τιδήποτε! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - 13/11/2015

Sorras T.V ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 13/11/2015


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης leonidas είπε…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ......