ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!


ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
Κοιτάξετε γύρω σας.
Όλα όσα παράξαμε, έχουν κλαπεί και καταδυναστεύονται από μια εγκληματική οργάνωση κλεφτών και βιαστών της ανθρώπινης ύπαρξης, από μια φούχτα δολοφόνους.Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα, έχει δημιουργηθεί από μια καλοστημένη εγκληματική οργάνωση και έχει στοχευμένα εξελιχθεί, ως ένα αδυσώπητο καθεστώς το οποίο συντηρείται πλήρως από εμάς.Ενώ εσύ δουλεύεις όλο και περισσότερο, το προσωπικό σου δουλεύει όλο και περισσότερο, κερδίζεις τόσο εσύ όσο και το προσωπικό σου, ολοένα και λιγότερο...Κανείς δεν καταλαβαίνει, πως μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Μας έχουν όλους μετατρέψει εδώ και καιρό, σε εικονικούς σκλάβους.
Εκουσίως μετουσιωθήκαμε σε ένα τίτλο υποσχετικής πληρωμής και είμαστε ενεχυριασμένοι υπέρ του απύθμενου, παράνομου, επαχθούς και απεχθούς αυξανόμενου Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους.Οι Απατεώνες της οικονομικής Δικτατορίας, μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες, καθορίζουν και εκμεταλλεύονται τους πιο πολύτιμους μας πόρους, το φαγητό, το νερό, τον αέρα, την ενέργεια, τον χρυσό και όλα τα πολύτιμα μέταλλα, κρύσταλλα, ορυκτό πλούτο, τα όργανά μας, την ύπαρξή μας και ότι υπάρχει με αξία σε αυτόν τον πλανήτη.Αντάλλαξαν την εργασία μας με μια εικονική υποσχετική πληρωμής, που την ονόμασαν χαρτονόμισμα που δεν έχει καμία Αξία.Οι απατεώνες των υψηλών, μη ευκόλως προσεγγίσιμων επιπέδων, ρουφάνε το αίμα μας σε μια μεγάλη συνομωσία ατέρμονης διαφθοράς.
Ληστεύουν χωρίς να το γνωρίζετε, κάθε δευτερόλεπτο, απύθμενα ποσά τρισεκατομμυρίων, περιουσίας δισεκατομμυρίων ανθρώπων.Η συμμορία αυτή, διαμορφώνει τις αξίες στα χρηματιστήρια, αυξάνει τις τιμές και το κόστος ζωής, μειώνει τις απολαβές, σου δίνει δάνεια πίσω τα δικά σου, σε πτωχεύει, σε βιάζει παντιοτρόπως και εσύ αδύναμος πια να αμυνθείς, γίνεσαι ες αεί δούλος αυτού του χαλκευμένου δημοσίου και ιδιωτικού χρέους.Χρησιμοποιούν και χειραγωγούν το δημόσιο λόγο και δημιουργούν δεδομένα και κοινωνικά θέματα για να μαλώνουν αδέλφια με αδέλφια, να κρατούνται τα χαμηλά στρώματα πάντα κομματιασμένα και ευκόλως χειραγωγήσιμα, μέσω των κομμάτων, δογμάτων και χρωμάτων.Και ενώ πολεμάμε μεταξύ μας εμείς οι ανόητοι, αυτοί χαμογελάνε και φουσκώνουν τις τσέπες τους με το αίμα μας και κατακλέβουν τα ιερά θεσμά μας.Φύτρωναν τον τρόμο για να μην αντιδρούμε και να ξεσηκωθούμε, για να συνεχίσουμε να συντηρούμε το δικό τους σαθρό κούφιο καθεστώς.Η αλήθεια κρύβεται καλά.Δεν υπάρχει καμία ανάγκη αγαπητοί μου, για οποιαδήποτε μέτρα λιτότητας, διότι εμείς είμαστε οι δημιουργοί και μας έχει δοθεί από τη γένεσή μας η Αφθονία.Δεν υπάρχει ανάγκη για οικονομική δυστυχία, δεν υπάρχει λόγος για φτώχια, πείνα, αρρώστιες και μαρασμό.
Δεν υπάρχει έλλειψη και αυτό αποδεικνύεται.Εμείς βυθιστήκαμε στη Λήθη, στο Σπήλαιο του παραλόγου, γίναμε θύματα αλλά και επιτρέψαμε αυτή την τεραστίων διαστάσεων ληστεία. Εμείς ξεχάσαμε την Πατρώα μας ουσία. Εμείς Λησμονήσαμε από που προερχόμαστε, ποιοί είναι οι προγονοί μας, ποια είναι η τεράστια ιστορία μας και ποιά είναι η περιουσία μας- κληρονομιά μας!Η Αλήθεια είναι ότι, όλα όσα έχουμε είναι υπεραρκετά και μας τα κλέβουν ενώ εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε.Εάν θυμάστε, 2 δεκαετίες πριν, η παραγωγική δύναμη αυξανόταν και οι προβλέψεις ήταν ότι όλοι θα μπορούσαν να έχουν ευρωστία και δεν θα χρειαζόταν να δουλεύουν όλα τα μέλη στην οικογένεια, ενώ θα αρκούσε 15 - 20 ώρες της εβδομάδας εργασία. Πως εξαϋλώθηκε άραγε αυτό το όραμα;Στην Ελλάδα, στον ένα και μόνο μητρικό λογαριασμό όπου βρίσκεται καταγεγραμμένο ένα απειροελάχιστο της κληρονομικής μας περιουσίας, που είναι χωρισμένο σε όλες τις τράπεζες της Ελλάδος, το 2007 υπήρχε επικυρωμένο το απίστευτο ποσό των 115.5 Τρις Ευρώ και αυτό αυξάνεται ετησίως. Κάθε έτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπ. Οικονομικών αλλά και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Εξωτερικό υπογράφουν και σφραγίζουν την επικύρωση των κεφαλαίων καθώς και των παραγώγων αυτών.
Τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, οι προτάσεις, οι μελέτες, οι οργανισμοί Ε.Υ. είναι μόνο οι Μηχανισμοί. ΕΣΥ όμως μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου για να κατεδαφίσεις αυτή τη δυναστεία.
Πέραν των δικών μας κυβερνώντων, επικυρώνουν αυτούς τους ισολογισμούς, όλα τα Κράτη μέλη, οι 300 "Εκλεκτοί Γαλαζοαίματοι" του πλανήτη, που εκ της Ελλάδος μέχρι σήμερα υπογράφει ο Κωνσταντίνος..., καθώς και 48 άλλοι Διεθνείς Φορείς, όπως η Ιντερπολ, η ΣΙΑ, Το Βατικανό, Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο Ο.Η.Ε. με διάφορους επί μέρους του οργανισμούς, η FOREX, κτλ.Δηλαδή από αυτή την κληρονομιά, αναλογεί στον κάθε Έλληνα 1 εκ στο όνομά του!!!!Αλλά η τάξη αυτή των διεφθαρμένων εγκληματιών, που δεν έχουν καθόλου ανθρώπινες αξίες, τα παίρνουν όλα, διότι τους τα εμπιστεύτηκε για διαχείρηση, η δωσίλογη κυβέρνησή μας, η οποία εξυπηρετούσε εκατοντάδες χρόνια και συνεχίζει να εξυπηρετεί εξ' ολοκλήρου ξένα συμφέροντα.Τι κάνει ο Αρτέμης Σώρρας και τι κάνουν οι «Ε.ΣΥ, - Ελλήνων Συνέλευσις»;Σας ενημερώνουν για τις δυνατότητες που παρέχονται μέσω των χρηματο-οικονομικών εργαλείων που έχουν βγει στην δημοσιότητα και Σας εφοδιάζουν με γνώση για τις δυνάμεις Σας αλλά και τις δυνατότητές Σας για να πολεμήσετε το σαθρό καθεστώς και να απαιτήσετε όλα όσα Σας ανήκουν! Τίποτα δεν ζητάμε ως αντάλλαγμα,Σας προσφέρουμε τις πληροφορίες και σας καλούμε να ελέγξετε, να κρίνετε και να σταθείτε και εσείς δίπλα στον υπέρμαχο αυτό αγώνα της Αλήθειας έναντι του Ψεύδους, του Φωτός έναντι του Σκότους, της Ευημερίας έναντι της μιζέριας, της Αξιοπρέπειας έναντι της ντροπής.Σας καλούμε να μην παραδίδεστε σε αυτούς τους απατεώνες αμαχητί που σας βιάζουν, σας καταχρεώνουν, σας υποδουλώνουν, σας κλέβουν τη ζωή και σας καταβροχθίζουν κάθε υγιές σας κύτταρο. Να μην ανέχεσαι πλέον να σου λένε τι να πεις, τι να φας, πως να αναπνέεις; Διότι η Ελευθερία δεν διαπραγματεύεται.Σας καλούμε να ενημερωθείτε και να αποφασίσετε να σκοτώσετε όλες αυτές τις βδέλλες από το κορμί σας. Να σηκώσετε το ανάστημά σας. Να καταλάβετε ότι η ισχύς είναι μόνο εν τη ενώσει. Να πετάξετε τα πέπλα του σκότους και να δομήσουμε όλοι από κοινού την Ελλήνων Πολιτεία, η οποία θα βασίζεται μόνο πάνω σε Αξίες, Αρχές και ισχυρούς πολιτειακούς Νόμους. Να φτιάξουμε τέτοια συστήματα που θα επωφελούμαστε όλοι μας.Έχουμε υποχρέωση και καθήκον στους προγόνους μας αλλά και στους απογόνους μας.
Και όλα θα μπορούν να διατηρηθούν σε πλήρη Αρμονία εάν εμείς οι ίδιοι αποφασίσουμε να πράξουμε συλλογικά και συντονισμένα αφού πρώτα γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, Γνώθι Σ' εαυτόν, διότι ο εαυτός μας είναι Τόκος Θεϊκός και περιέχει τη μέγιστη Δημιουργία.-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
Έχουμε τις γνώσεις, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τα εφόδια, έχουμε και τη θέληση.Ας επανδρωθούμε λοιπόν με Λογική και να ενεργήσετε με πλήρη Ελεύθερη Βούληση, έχοντας πάντοτε την Αρετή ως βάση, θα μπορούμε να θέσουμε σε λειτουργία προς όφελός μας τη Δικαιοσύνη. Μόνο τότε μπορεί να επέλθει η Ισότης, και όλα θα ελευθερωθούν με Αφθονία προς όφελός μας. Εάν τολμήσουμε να αντιμετωπίσουμε την Αλήθεια, και να βγούμε εκτός της αβυσσαλέας Λήθης, θα μπορέσει να ισορροπήσει η ύπαρξή μας με Αισθητική ούτως ώστε να Εναρμονιστούμε με τον ύψιστο Αιθέρα.
Θα πρέπει να επανδρωθούμε με Ανδρεία δια να φτάσουμε στην ορθή μεσότητα, ούτως ώστε να υπάρξει Ευδαιμονία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια