ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ 

ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ







ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ



ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ
 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΑΣ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΤΕ!







ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ




Βασικά, πρέπει να ξέρεις ότι οι
Επικλήσεις είναι σε μια δρομολογημένη σειρά, συγκεκριμένη για το κάθε τι που γίνεται και χρειάζεται.
Μπορώ να σου πω πολλά «κλειδιά» στον Ιάσονα.
Καταρχάς, έτσι όπως τοποθετείται ο
Ιάσονας είναι τεράστιος. Είναι γιος του Διός και της Άρτεμης. Εδώ θα πρέπει να γίνει ένα ξεκάθαρισμα. Οι γέννες του θεϊκού DNA 
δεν είναι ότι είναι κάποιο βασιλικό γένος. Είναι οι Άνθρωποι που ενσαρκώνονται στην Γη, οι Γιοί των Θεών.
Δεν σημαίνει ότι κάποια θεότητα πηγαίνει με την μάνα μας. Κύριοι, αυτό είναι γελοιότητα. Πρέπει να υπάρξει μια γέννα οπουδήποτε κρυμμένη, γιατί αν είναι φανερή μπορεί να μην κάνει για την αποστολή που έχει.

Το
dna του είναι γήινο, αλλά το μισό του θα είναι χρυσό και θα είναι θεϊκό. Κανείς δεν θα το ξέρει και κανείς δεν θα το μάθει. Θα το ξέρουν, όσοι πρέπει να το ξέρουν. Είναι πολύ δομημένα τα πράγματα και δεν είναι απλά μια γέννα που προέρχεται από μια βασιλεία. Και από ποια Βασιλεία προέρχεται, αν το θέλετε κι έτσι;

Άλλωστε, πρέπει να ξέρετε ότι οι Ελλάνιες δυνάμεις είναι παντού από την Κίνα και σε όλον τον πλανήτη, γιατί ο πλανήτης είναι δικός τους κι όλο το έργο των Ανθρώπων.

Εγώ θα πω το εξής: Στην Επίκληση του Ιάσονα, πρέπει να μπείτε μέσα και να βιώστε την
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ που ξεκινάει όλο το έργο για να κλείσει τώρα ο Ενιαυτός. Ο Ενιαυτός κλείνει τώρα και γνωρίζω ότι σε ένα χρόνο από σήμερα περίπου, κλείνει κι ο μικρός και ο μεγάλος Ενιαυτός, δηλαδή και τα 130.000 χρόνια και τα 26.000 χρόνια.

Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Τώρα, μπορεί να τον κλείσει ο Ιάσονας άμα το θέλετε, μπορεί να τον κλείσουν και δυνάμεις που είναι ήδη εδώ, που δεν τις γνωρίζουμε, ή που εργάζονται και δεν τις ξέρετε εσείς. Ή που να είναι ανάμεσα μας και να μην είναι, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ!

Στην Επίκληση του Ιάσονα είναι μια πραγματική τοποθέτηση. «ΙΑΣΟΝΑ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ…». Είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση αυτή, είναι γιος του Διός και της Άρτεμης. Όμως έχει άλλον πατέρα κι άλλη μάνα. Ο πατέρας του ήταν ο Αίσονας. Αν το γυρίσετε λίγο ανάποδα, είναι ο ίδιος ο Ιάσονας. Όμως η μάνα του ήταν μια οποιαδήποτε. Η γήινη γέννα δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η ακτίνα και η γέννηση των άλλων σωμάτων που έχουν τοποθετηθεί με ένα πολύ εξειδικευμένο και συγκεκριμένο θεϊκό τρόπο σε κάθε Άνθρωπο που έχει αποστολή και είναι γιος του Διός, ή της Άρτεμης ή μιας άλλης θεϊκής οντότητας. «…ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΡΙΣΑΝ…» ήταν χρισμένος! «ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…». Έχει συγκεκριμένη αποστολή, ήρθε να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. «…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…» ξεκάθαρο!

«ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ…» Ενα κλειδί είναι αυτό! Η Αποστολή του Ιάσονα ήταν να κλείσει τις τρεις Πύλες. Τις τρεις Πύλες –και θα τοποθετηθώ ως εξής, ίσως για πρώτη φορά- η μία Πύλη ήταν στην Τραπεζούντα την οποία και την έκλεισε, μαζί με τον Ηρακλή.

Η δεύτερη Πύλη είναι έξω από το Περού, κοντά στο νησί του Πάσχα. Το νησί του Πάσχα το οποίο είναι το άνδρο των Αποστατών. Δεν το έφτιαξε κανείς! Είναι από πολύ παλιά. Θα δείτε στην συνέχεια ότι το Περού έχει μεγάλη σχέση με εμάς. Κι ο Λυκούργος έχει πάει στο Περού, όπως κι άλλοι έχουν πάει εκεί. Ειδικά, ο Λυκούργος, όταν έφυγε από την Σπάρτη, πήγε στο Περού. Πώς πήγε στο Περού; Το Περού έχει πολλά δικά μας πράγματα και στην νότια Αμερική, ασχέτως, αν μετά μπήκαν τα Κρόνια ιερατεία και το γέμισαν με το αίμα και τις σφαγές και τις θυσίες που έκαναν. Είναι κτισμένη όλη η νότιος Αμερική -τότε η Βόρειος ήταν παγωμένη- ακόμα είναι ο Καναδάς κι όλοι οι Ινδιάνοι είναι Έλληνες της βορείου και κεντρικής Αμερικής.

Ιδιαίτερα από το Μεξικό και κάτω δεσπόζουμε εμείς! Τα πάντα είναι δικά μας! Άσχετα, αν μετά τα καπηλεύτηκαν τα Κρόνια Ιερατεία. Άλλωστε αν θυμάστε όλοι οι Ηρακλειδείς που ήταν σχεδόν όλη η Ποσειδωνία, ήταν απέναντι από την Αμερική. Δηλαδή, δεν χρειαζόταν να περάσεις τον Ατλαντικό. Ήταν δίπλα.
Η τεχνολογία των Θεών είναι τεράστια. Η Γη είναι ένα αυτόνομο μηχάνημα. Αν γουστάρουν αύριο να πάρουν την Γη και να την πάνε όπου θέλουν, το κάνουν! Αν θέλουν οποιαδήποτε περιοχή από την Γη, να την μεταφέρουν όπου θέλουν, θα το κάνουν! Τα όπλα των Θεών είναι πολύ μεγάλα!
Άλλωστε μιλάμε για τις Πέτρες του Δία. Οι Πέτρες του Δία είναι οπλικά συστήματα. Είναι η Έλευση μας. Η Έλευση μας εμάς στην Γη, έγινε με τις Πέτρες του Δία. Τις λέω έτσι, γιατί δεν μπορώ να τις πω αλλιώς. Οι Πέτρες του Διός μπορούν να μεταφέρουν ό,τι θέλουν και παντού. Έχουν όλη την τεχνολογία δική τους.

Άρα, λοιπόν ο Ιάσονας κλείνει τις τρεις Πύλες. Δεν την έκλεισε στο Περού γιατί κάτι γίνεται και φεύγει ο Ηρακλής να πάει να κλείσει κάτι άλλο, άρα η Πύλη στο Περού είναι ανοιχτή και υπάρχει και άλλη μία που είναι έξω από το Βανκούβερ. Και οι δύο είναι στο Ειρηνικό Ωκεανό, αν αυτό είναι τυχαίο! Κοινώς, στο «Πέταλο του Διαόλου»! Όλα στοχεύουν στο «Πέταλο του Διαόλου» που είναι ο Ειρηνικός. Στην παλιά Λεμουρία που και εκείνη βούλιαξε. Όπως βούλιαξαν και την Ποσειδωνία. Δεν την βούλιαξαν αυτοί, εμείς την βουλιάξαμε! Για ποιον λόγο, θα το δούμε στην πορεία.
Άρα, λοιπόν έχουμε ήδη κλειδιά ότι είναι τρεις οι Πύλες και η μία, από ό,τι ξέρω έκλεισε και οι δύο άλλες όχι ακόμα και για ποιο λόγο είναι μια άλλη ιστορία..

«ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ». Να συλλέγει τον Χρυσό και τον Πλούτο, γιατί ο Χρυσός όπως έχω πει είναι του Απόλλωνα, γίνεται μόνο από τον Ήλιο και δεν μπορεί να γεννήθηκε στην Γη. Ο Χρυσός δεν γεννήθηκε στην Γη, είναι μόνο από τον Ήλιο. Όπως κτυπούν οι ακτίνες του Ηλίου στο αλάτι, στο σπέρμα της Γης κι έτσι δημιουργείται ο Χρυσός. Και αυτό είναι παντού. Μέσα στην θάλασσα, έξω από την θάλασσα και από τις ανακατάξεις δημιουργείται στερεοποιημένα, αλλιώς είναι πούδρα και είναι παντού. Έτσι είναι κύριοι.

Ο Ιάσονας έχει μαζέψει τον Πλούτο και τον Χρυσό του Ανθρώπινου Γένους. Για αυτό δεν έχετε ανάγκη από τα ζώα αυτά και τις ηλεκτρονικές μαλακίες που μας έχουν.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… !

Δεύτερο, άλλο ένα κλειδί «…. ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΝΟΗΣΙΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ Η ΑΡΓΩ…» Την Αργώ, ποιος την έφτιαξε; Για κοιτάξτε, ποιος έφτιαξε τα σχέδια, ναι, αλλά η στρατηγική ήταν της Αθηνάς κι ο Αρχηγός της Αποστολής ήταν η Αθηνά. Άρα, έχεις Οδηγό Θεότητα, τεράστια, Στρατηγικό Νου, Γεννημένη από το κεφάλι του Διός που είναι ο Συμπαντικός Νούς.

Άρα, έχεις ένα διαστημόπλοιο που δουλεύει, εργάζεται και παίρνει Ενέργεια με δύο τεράστιους πολεμιστές επάνω που θα κάνουν αυτό που εσύ Άνθρωπε δεν μπορείς να κάνεις. Καλά κάνουν που ήρθαν, αλλά με ενέργεια των 48 που είναι μέσα σε ένα «διαστημόπλοιο» που δεν είναι διαστημόπλοιο, αλλά κομμάτι και προέκταση του ίδιου τους του κορμιού και η Αργώ δουλεύει με την ενέργεια τους, καθαροί, με ψυχές και εμπιστοσύνη μόνο και μόνο για να δίνουν ενέργεια σε αυτό το «σκάφος» στην Υπερτεχνολογική Αργώ.
Η Ελιά είναι της Αθηνάς και πριν από την Αθηνά δεν υπήρχε το λάδι και αυτό ξεκινάει από την Αθηνά. Η Βελανιδιά είναι παλαιότερη και η οποία λέει είναι το «ξύλο που μιλάει». Και πράγματι να θυμάστε ότι η Βελανιδιά είναι τεράστια, είναι σκληρή σαν σίδερο, αντέχει τον κεραυνό και είναι το μοναδικό δέντρο που το χτυπάει ο κεραυνός και τρέφεται από αυτόν και σκληραίνει. Το μοναδικό δέντρο που ο κεραυνός του ρουφάει και του αρέσει, γιατί η Βελανιδιά είναι του Διός και ο κεραυνός είναι του Διός και είναι ήδη ενεργοποιημένο το ξύλο. Και σήμερα απαγορεύεται να κόψεις βελανιδιά! Μην κοιτάτε που οι Εβραίοι στην Αθήνα τις έκοψαν και όπου και να υπάρχει η βελανιδιά απαγορευόταν με απαγχονισμό, αν πείραζαν βελανιδιά, έστω ένα κλαδάκι. Η Βελανιδιά κάνει 100 χρόνια για να γίνει 1 μέτρο και να βγάλει ένα καρπό. Αυτό είναι το δέντρο του Δία, η Βελανιδιά.

Για αυτό λέει κιόλας ότι η Αργώ μπροστά φτιάχτηκε από ξύλο βελανιδιάς. Η Βελανιδιά είναι μόνο το δέντρο του Διός. Δεν υπάρχει στον πλανήτη Βελανιδιά. Η πρώτη βελανιδιά σε αυτόν τον πλανήτη είναι του Δία και η Βελανιδιά σημαίνει Βέλος-Νους-Διός.


«…ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ…». Άλλο, τρίτο κλειδί! Δηλώνουμε ότι έχουμε Υπερόπλα. Δεν φαντάζεστε πόσα Υπερόπλα είχε ο Ιάσονας για να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ ήταν κι αυτό Υπερόπλο. «…ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ…» αυτά τα Υπερόπλα ήταν από μοναδικούς Θεούς «…ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ….» κι εδώ είναι ένα κλειδί ακόμα. Η αποστολή είναι στον χωροχρόνο. Όχι στον υπαρκτό μόνο, αλλά και στον χωροχρόνο. Εδώ πηγαίνει και στις δέκα διαστάσεις. Δεν έχει να κάνει μόνο με μια διάσταση.

Όλοι μιλάνε για το 1/10, μιλάνε για το 10%, ακόμα και οι τράπεζες με το 10% αυξάνουν, οι Εβραίοι έδιναν το 1/10 στον Μελχισεδέκ. Όλα έχουν να κάνουν με το 10 και το 1/10. Από το 1/10 πολλαπλασίαζεται η μονάδα 100.

‘Ολα είναι το 1/10 «… ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΥ…». Όλα αυτά ορίζονται από τον Δία που είναι ο Αυθύπαρκτος και Πρωταρχικός Νους και η αποστολή που είναι πολύ συγκεκριμένη που είναι χαραγμένη χρόνια πίσω και φυσικά με χρησμό, διότι ο Ιάσονας είχε χρησμό. Του πήραν το βασίλειο, άρα ο Ιάσονας πολεμάει να πάρει το Βασίλειο του , όταν θα έρθει ο μονοσάνδαλος, που είχε τα σανδάλια του κάτω από τον βράχο. Άρα, είναι ήδη με χρησμό ότι έρχεται. Έχει προβλεφθεί. «..
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ…» κι αυτό είναι κλειδί. Μα είναι ήδη σε εξέλιξη! Δεν τελείωσε, δεν έκλεισε, οι Πύλες δεν έκλεισαν! Ο Χρυσός μαζεύτηκε, αλλά για ποιον λόγο μαζεύτηκε; Δεν είχαν τι να κάνουν και τον μάζευαν στα υπόγεια; Εκεί που δεν μπορεί κανένας να τον πειράξει; Είναι εκεί και τον δικό σας θησαυρό δεν τον πειράζει κανείς.

Αυτά τα ζώα βγάζουν χαρτιά έναντι του δικού σου χρυσού, παράγωγα και παράγουν οικονομία. Αλλά ακόμα και τότε στο όνομα σου είναι! Πάμε να το δούμε μέχρι το τέλος! «ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…» το δηλώνουμε αυτό! «ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ …» ο χωροχρόνος είναι οντότητα, τον οποίο τον ελέγχουν οι δικοί σου θεοί. «…ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ…».

Άρα, ο χωροχρόνος δεν είναι μόνο καμπύλη, είναι κυκλικός και πρέπει ο Ενιαυτός να κλείσει τις άκρες του. Για να τις κλείσει τις άκρες του, θα έρθει το τότε και το τώρα και θα γίνουν ένα και το λέει αυτό παρακάτω. «…ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ….». Αν δεν κλείσει ο κύκλος δεν θα έχουμε εξέλιξη. «…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…». Άρα η αποστολή κλείνει τώρα, κάπου εδώ κοντά. Δεν έχουν σημασία οι ημερομηνίες, αλλά ζούμε το κλείσιμο του κύκλου και ζορίζουν όλα τα πράγματα και ζορίζουν από όλα τα επίπεδα και τις απόψεις. Ο χωροχρόνος θα κλείσει τις άκρες του και πρέπει να είμαστε παρόντες, εφόσον το θέλουμε, αν δεν το θέλουμε, θα φάμε πάλι έναν Ενιαυτό. Αυτό πρέπει να προλάβουμε! «…ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ….» δεν είναι κλειδιά αυτά; «ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΕΙ…».
Αυτά είναι μεγάλα κλειδιά συνέλληνες μου. «…ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποστολή συνέλληνες σε αυτόν τον Ενιαυτό! «…ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ …» διατάσσουμε σημαίνει «τα στήνουμε». «….ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΪΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ …». Τα έχετε όλοι σας, δίπλα σας είναι! Δεν τα βλέπετε και δεν τα χρησιμοποιείτε. Και τα έχουμε όλοι και πρέπει να τα δούμε. «….ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ…». Να σφραγίσουμε, να κλείσουμε, να τελειώσουμε, πρέπει να τελείωσουμε αυτή η ιστορία. «…ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ..» κι αν εμείς οι Άνθρωποι δεν έχουμε Αποστολή, τότε τι έχουμε; Ζούμε για να τρώμε μόνο, σαν τα ζώα; «…ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…».
Συνέλληνες, ακούστε. Ένα κτίριο φτιάχνουμε και πρέπει πριν το φτιάξουμε, πρέπει να δούμε πού θα το βάλουμε, πρέπει να το χαράξουμε και να το φτιάξουν όλοι οι μηχανικοί μας, να το εγκρίνουμε, να ελεγχθούν τα λεφτά, το κόστος, όλα κι αφού τα έχουμε όλα έτοιμα, τότε πάμε και το φτιάχνουμε! Έτσι δεν είναι;

Υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι εδώ στην Γη και να μην χαραχτεί και σφραγιστεί κάπου αλλού; Αφού εμείς οι Άνθρωποι με τις μαλακίες που κάνουμε χαράσσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος και μετά το εκτελούμε. Είναι δυνατόν τέτοια κοσμικά σχέδια να μην έχουν χαρακτεί και σφραγιστεί; Βεβαίως, χαράκτηκε και γράφτηκε από την αρχή. Άσχετα πια ροή θα πάρει κι άσχετα τι θα γίνει, χαράκτηκε και σφραγίστηκε για σένα Άνθρωπε και Συνέλληνα! «..ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ..». Έτσι χαράσσουν! Αφού είναι δικός τους ο πλανήτης! Η Δημιουργία είναι δικιά τους. Δεν θα έχουν προβλέψει για το Γένος τους; Αν δεν το κάνουμε εμείς ή γίνουν προδοσίες και αποστασίες και χαλάσουμε την Ροή, αυτό είναι άλλη ιστορία! «ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …»
Άκου τι αποστολή έχεις και το διαβάζεις! «….ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΪΚΟ ΓΕΝΟΣ…» γιατί είναι δικό σου! «….ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ..» Τα παλιά και τα νέα για να χαράξουμε το μέλλον, τα ενώνουμε! Τι έχει γίνει, πώς έχει γίνει, γιατί έχει γίνει, τι θα κάνουμε, πού πάμε, για ποιο θέμα; «…ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..» που τόσα χρόνια παλεύουν τόσοι ήρωες και τόσο αίμα έχει χυθεί και έχουν γίνει τόσες τεράστιες μάχες για να φτάσεις εδώ! Αν δεν φτάσουμε εδώ δεν έχουμε τίποτα… «ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…» Α, τις παράλληλες, τις κάθετες, «…ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..» κι άλλο κλειδί και δεν μπορώ να πω παραπάνω. «….ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ…» Είναι θέμα Ύπαρξης και τον τρόπο που θα υπάρχει η Ύπαρξη. «…ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ…» διαπίστωση τώρα, «…. ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ.»

Πρέπει να το ξέρετε. Είναι ήδη χαραγμένα. Δεν υπάρχει τύχη, δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος, δεν υπάρχει τίποτα. Ο Συμπαντικός Νους σκέφτεται ένα τρισεκατομμύρια κινήσεις μπροστά άπαντα. «ΜΕΡΙΚΑ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…» κι άλλα σχέδια εκτελούνται. Δεν τα βλέπεις εσύ, αλλά εκτελούνται. Ναι, αλλά εκτελούνται και συμβαίνουν. Και εν πάσει περιπτώσει, θα έρθουν άσχημα νέα για την Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι το άνδρο των Αποστατών. Τους αρέσει και είναι πολύ φωτεινή Ήπειρος και δεν θα την αφήσουν έτσι! Κανείς σας δεν μαθαίνει. Εκεί πνίγηκαν! Μάθατε τίποτα στις ειδήσεις; Στην Αμερική επίσης. Αλλά δεν μάθατε τίποτα! Σιγά μην τα μάθεις! Άρα, αν δεν τα ξέρεις, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Στην Αυστραλία περιμένουμε νερά. Τα νερά θα κάνουν την δουλειά τους. Θυμηθείτε το! « …
ΟΠΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ»…μεγάλο κλειδί αυτό Συνέλληνες. «….ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ (ΑΘΑΝΑΣΙΑ)..» άλλο μεγάλο κλειδί. «ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΘΕΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ….» Όχι μόνο η πλημμύρα. Όλα! Γιατί τα πάντα είναι υγρασία. Ακόμα και ο αέρας που αναπνέεις το λιγότερο που μπορεί να έχει είναι το 30-40% υγρασία. Το νερό είναι κάτω, πάνω, μέσα σου, παντού! Όλα τα σχέδια συντονισμού συχνοτήτων είναι στο νερό, όπου είναι τα πάντα στο Σύμπαν, είναι η ίδια η Αθανασία και εκείνο είναι και το ζητούμενο, δηλαδή το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ. «… ΑΣΠΙΔΩΣΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ….» κι από εδώ και κάτω έχει το μεγάλο κλειδί, συμπαντικό. «…ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ..» δεν μπορώ να σας πω άλλα, αλλά είναι ένα μεγάλο κλειδί.
Δηλαδή, αν αύριο εγώ δώσω εντολή μέσα από το υδάτινο στοιχείο το οποίο είναι παντού, και δεν θέλουμε να υπάρχει κανέναν υβρίδιο, απλά τα υβρίδια εξαφανίζονται, γιατί κι αυτά νερό είναι. Η δημιουργία δεν παρέχει όλα τα είδη. Τα πιο πολλά είναι υβρίδια. Ακόμα και το μαρούλι που τρώμε είναι υβρίδιο από το ραδίκι! Άρα, πρέπει να καταλαβαίνουμε τι λέει εδώ κι αυτό το κλειδί είναι τεράστιο. Τώρα που είναι η πλατφόρμα; Μπορεί να είναι εδώ! Και μπορεί ό,τι ώρα γουστάρουμε να το κάνουμε! Πού το ξέρετε;
Οι εντολές είναι συγκεκριμένες. Θα πρέπει να φτάσουμε στα άκρα. ΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΘΕΩΝ! «..ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ…» Μεγάλο κλείδι. «ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ». Από εδώ και κάτω δώστε μεγάλη προσοχή. «…ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝ…» Αυτό τα λέει όλα! «…ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ…» δεν το φαντάζεστε τι λέει εδώ.
Έδωσα ήδη πολλά στοιχεία. «…ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ…» είναι όλα έτοιμα! Όποιος κάνει την μαλακία τελειώνει. Εδώ τα είπα όλα!

«ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…»
Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος κύριοι, είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε! «ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ..».

Ειδικά από το τελευταίο μέρος που διάβασα ότι ο Ιάσονας είναι Παρών να εκτελέσει το σχέδιο Θεών Δημιουργών κτλ. είναι το τελευταίο κλειδί. Δεν μπορώ να πω άλλα, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέει εδώ.

ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ… ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ. ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ DNA ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗς ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ. ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ! ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ.


ΠΗΓΗ


Ειδικά λοιπόν η Επίκληση του Ιάσονα είναι προσωπική σας. Διαβάστε την, κατανοήστε την και πηγαίνετε να βάλετε φωτιά σε όλον τον πλανήτη, όπου νομίζετε ότι υπάρχει ανάγκη, ή υπάρχει αποστατικό κομμάτι.
Αυτό έχω να συμβουλεύσω και αυτό πραγματικά να εισακουστεί. Διαβάστε την στο σπίτι σας, όσες φορές θέλετε και δεν θα υπάρχει στο σπίτι σας τίποτα αρνητικό και θα κρύβεται. Φυσικά πρέπει να διαβάζετε όλη και να είσαστε μέσα στην Επίκληση, γιατί αυτό βιώνουμε σήμερα και αυτό πάμε να κάνουμε. Είναι δική σας λοιπόν και δικό σας προσωπικό κομμάτι. Βάζει φωτιά στην χθόνα. Αν διαβάστηκε μόνο μία σελίδα και ειδικά δημόσια είναι τεράστιο λάθος, διότι έδωσαν στον αέρα ότι ήταν μόνο μια σελίδα και τελείωσε. Ποτέ να μην γίνει ξανά. Είναι προσωπική σας επίκληση, να την διαβάζετε μόνοι σας και χρειάζεται να την κατανοήσετε και να μπείτε μέσα σε αυτό.
ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!
 Ή πιστεύετε ότι σήμερα εσείς που είσαστε μαζί μου, όσοι είσαστε και σε όλον τον πλανήτη, ότι είσαστε φρέσκοι και καινούργιοι; Τώρα γνωριστήκαμε και δεν είχατε που να πάτε;
Κύριοι, ήμασταν και είμαστε πολλές φορές και σήμερα δεν είναι τύχη που είμαστε όλοι μαζί. Καμία τύχη δεν υπάρχει! Έχουμε ξαναβρεθεί και αλλού! Δεν πρέπει να το θυμάστε και πρέπει να τελειώσουμε στο γήινο επίπεδο μας. Έτσι θα καθαρίσουμε! Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!
Όσο το διαβάζετε, θα συντονίζεστε! Θα θυμηθείτε! Για να θυμηθείς πρέπει να το προκαλέσεις και πρέπει να γυμναστείς σε αυτό. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να θυμάστε πράγματα, ή τουλάχιστον ό,τι ακούτε θα κρίνετε, αν είναι αλήθεια ή όχι, γιατί θα ανέβει όλο το επίπεδο της Λογικής σας και το ενεργειακό σας πεδίο. Θα ξέρεις την Αλήθεια, θα την αντιλαμβάνεσαι γρήγορα.
Άρα, μου έδωσε ο Γιώργος την ευκαιρία να πω αυτό που δεν θέλω να το γράψω κιόλας, γιατί με προκαλούν για θρησκευτική δυνατότητα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Είναι όλη μας η ουσία. Βεβαίως, έχει πάρα πολλά κλειδιά και υπάρχουν πολλά πράγματα να αναλύσουμε, αλλά δεν πρέπει να το κάνω τώρα. Πρέπει εσείς να ψάξετε και να τα βρείτε μέσα από την διαδικασία. Όσο θα σκέπτεστε, τόσο θα μπαίνετε: «τι λέει εδώ; Γιατί το λέει; Τι είναι;». Θα μπείτε σε αυτή την διαδικασία.
 Να γίνετε ΕΝΑ με την Επίκληση. Η Αλήθεια δεν είναι καλό και κακό. 

Είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και αυτή η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΤΕ! 

Αν νιώσεις ένα αγγιγμα, θα νιώσεις την Αλήθεια, θα νιώσεις την δυνατότητα, θα νιώσεις την δύναμη που σου δίνει μια Επίκληση. Είτε μόνος σου, είτε μαζί με τους άλλους, θα το νιώσεις!



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://alfeiospotamos.gr/?p=17627

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

https://www.e-synews.gr/wp/

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

https://eleysisradiotv.blogspot.com

"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

https://alfeiospotamos.gr/

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. SORRAS TV

https://www.youtube.com/channel/UCzmavZuisZ4a1DvHu8-6UwQ

 

Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ

Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com

 

FACEBOOK

twitter

INSTAGRAM














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια