ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: EUROBANK- ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΕ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΕ (ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!



Δήλωση-‘βόμβα’ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική!
Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

ΠΗΓΗ

Τί άλλο ακόμα θέλεις Έλληνα να δεις ώστε να καταλάβεις πως μόνο η ένωσή σου μπορεί να φέρει τέλος στα σκοτεινά τους σχέδια; Η θεματοφύλακας του πολιτεύματος της δικής μας χώρας μας λέει πως επειδή ο Έλληνας δεν κάνει παιδιά και μειώνεται ο πληθυσμός πρέπει να ανανεωθεί με την ένταξη μεταναστών. Όχι να γεννηθούν Ελληνόπουλα αλλά να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία μετανάστες από άλλες χώρες. Συνδυάστε το με την ιθαγένεια που δίδεται σε καθημερινή βάση. Όταν φτάσουν να είναι αυτοί πλειοψηφία και εμείς μειοψηφία θα είναι πολύ αργά.

Η μόνη λύση είναι η έμπρακτη και έγγραφη δήλωση κυριαρχίας σου μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις. Η Ελλήνων Συνέλευσις εκπροσωπεί τον Έθνος των Ελλήνων και στηρίζεται στο γένος μας. Όσο περισσότερο καθυστερείς να το πράξεις τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://alfeiospotamos.gr/?p=17627

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

https://www.e-synews.gr/wp/

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

https://eleysisradiotv.blogspot.com

"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

https://alfeiospotamos.gr/

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. SORRAS TV



Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ

Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com

 

FACEBOOK

twitter

INSTAGRAM


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια