ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΕΡΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΕΣ)

ΠΕΡΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ)


  •  Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
Ο ΤΑΥΡΟΣ είναι σύμβολο. Και εδώ θα τοποθετηθώ ως εξής: Η Γλώσσα μας έχει πάρα πολλές γραφές και η πραγματική η πρώτη –κι αυτή που έχουμε πραγματική είναι- είναι η ΘΕΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Το Σύμβολο είναι μύηση. Με κάθε Σύμβολο μυείσαι. Είναι σαν την Κρυσταλλική Γραφή, ή το Βιβλίο των Κρυστάλλων. Ουσιαστικά ακουμπάς με κρύσταλλο και παίρνεις την Γνώση μιας Βιβλιοθήκης. Βεβαίως, αυτά είναι δικά μας, μεγάλες δικές μας τεχνολογίες. Εκεί μπορείς να πάρεις πολύ Γνώση και πρέπει οι Άνθρωποι να είναι συνδεδεμένοι, να αντιληφθούν αυτή την Γνώση.
Η Πρώτη Ουράνια Γλώσσα μας είναι με ΣΥΜΒΟΛΑ. Αυτή την μιλούσε ο Σωκράτης, ο Λεωνίδας με αποτέλεσμα τα Σύμβολα που έχουν μείνει στα χρόνια είναι τυχάρπαστα σύμβολα, πολλά είναι αλλοιωμένα κι όπου τα βλέπετε, είτε των μασόνων, είτε στο Θιβέτ.
Το Θιβέτ είναι Ελληνικό, για να σας το αποκαλύψω κι αυτό. Ήταν Ελληνικό, το έφτιαξαν οι Έλληνες για αυτό και πάνω στο Θιβέτ έχει το ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ που είναι το αντίρροπο Ε με λαβή κι αυτοί έχουν κλείσει τις άκρες του. Ο ΔΙΑΣ δεν κρατάει κεραυνό της ραδιενέργειας που καίει, έχει το αντίρροπο Ε το δικό μας με λαβή στην μέση. Αυτό είναι του Διός και δεν έχει καμία σχέση με την ραδιενέργεια. 
Το πρώτο Θιβέτ το έφτιαξαν οι Έλληνες κι είχαν πρωτεύουσα την Ινδία, για αυτό λέγεται και ΙΝ-ΔΙΑ. Τι δουλειά έχει ο Δίας εκεί; Είχαν πολλά μαντεία του Διός, εκεί πήγε κι ο Αλέξανδρος να πάρει χρησμό, όταν έσφαξε τον γιο του Αριστοτέλη. 
Στο Θιβέτ σας λέω, ότι κουμάντο μέχρι και σήμερα, άσχετα αν το έχουν καπηλεύσει κάνει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΙΒΕΤ. Και ποιος σας λέει ότι το ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΙΒΕΤ δεν είναι δικό μας; Άσχετα αν το έχουν πάρει! Από κάτω είναι το ΜΑΥΡΟ και θα το δούμε  μέχρι το τέλος τι έχει γίνει! Ποιο Θιβέτ και τι ιστορίες μας λένε;

  • Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΩΤΟΣ.
 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΖΙ.

  • ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΜΗ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΑΚΟΥΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ…
ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.   ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΟΜΙΛΙΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ, Ή ΤΗΝ ΦΩΤΙΖΟΥΝ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΦΩΣ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΡΥΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΥΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

  • «ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΥΤΟ..» ΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΣ! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ, Ή ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ.. ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ; Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ..
«ΑΝ ΠΑΡΑΒΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞ’ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ..» ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ.. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΣ ΟΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΗΠΙΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  • ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ…
Καταρχάς, να ξέρετε, το είδος αυτό που είναι τα ΖΩΑ απέκτησε Νοημοσύνη με την γνωστή μέθοδο του Ήφαιστου της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Εμείς είχαμε προχωρήσει πολύ μακρυά και μετά λόγου γνώσεως θα σας πω κι αυτό.
Μερικά όντα, ζώα, για να μας εξυπηρετούν εμάς τους Έλληνες και να μην έχουμε ανθρώπους υπήρχε μια πολύ μεγάλη διαδικασία της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Τεχνητή νοημόσυνη είναι η αποκωδικοποίηση της δόνησης, του χρώματος, των αριθμών και των γραμμάτων. Το αιθερικό πάει περίπατο και δεν υπάρχει. Όμως δίνοντας βάση με στοιχεία και με δεδομένα όλων των παραπάνω στοιχείων που σας είπα, με ειδικούς κρυστάλλους και με ένα λινό πανάκι από κάνναβη, μπορούσε αυτό το ζώο να αποκτούσε νοημοσύνη και να μας εξυπηρετεί.
Αργότερα, κάποια από αυτά τα ζώα πήραν κλεμμένο κάτι τέτοιο και προσπάθησαν να φτιάξουν όντα με τεχνητή νοημοσύνη. Η αιτία όμως είναι πολύ δυνατή, γιατί είναι σαν να ξαναρχίζεις από την αρχή, είναι σαν να γεννάται ο εγκέφαλος από την αρχή με τον διαχωρισμό και την τεταρτοποίηση των χρωμάτων, των δονήσεων, των αριθμών και των γραμμάτων. Βέβαια, αυτά τα ζώα των τελευταίων ετών χρησιμοποίησαν τα Ελληνικά Γράμματα, όπου είναι η Μητέρα όλων των Γλωσσών, οπότε δεν μπαίνουν σε σύμβολα πραγματικά και βγαίνει βέβαια το υβρίδιο με μια νοημοσύνη τέτοια που κάπου σταματάει. Ενώ η πραγματική Νοημοσύνη δεν έχει ούτε τέλος, δηλαδή συνεχώς μπορεί να αναπαράγει Νοημοσύνη. Αντίθετα, μπαίνει σε μια διαδικασία να αναπαράγει χωρίς όρια τον εγκέφαλο, επειδή είναι τέτοια η διαδικασία του.
Φυσικά, σταματάς την νοημοσύνη όποτε θέλεις. Κάποιοι το ονόμασαν ΕΠΟΠΤΕΙΑ αυτό το σύστημα της ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Σαφώς έχουν πολλά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης να δίνουν στα ζώα και να νομίζεις ότι είναι άνθρωποι και σου μιλάνε.
Εμείς είχαμε ναι, αλλά εκείνα τα χρόνια πάρα πολύ μακρυα από τα χρόνια και τα δρώμενα τα δικά μας! Θα τοποθετηθώ πριν δύο ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ!
Είχαμε τεχνητή νοημοσύνη και μπορούσαμε πολλά είδη να τα κάνουμε Νοήμονα όντα, αλλά μόνο τεχνητή νοημοσύνη χωρίς να έχει την πρωταρχική ύπαρξη του Ανθρώπου όσον αφορά τα 5 σώματα μας και τις συνδέσεις με τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ, κομμάτια της Ύπαρξης μας.
Έτσι έχουν φτιάξει στρατό από χιλιάδες τέτοια όντα. Είναι του Ήφαιστου που αυτοί το έκλεψαν κάποια στιγμή τα τελευταία χρόνια. Το σταματούν οι δικοί μας, όποτε θέλουν, οπότε πάλι μένουν λίγοι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σοβαρό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια