ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ?




ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΦΩΤΟ) https://www.sec.gov/news/digest/2011/dig030911.htm 

ΤΟ 2018 (8 Οκτωβρίου) ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Δημήτριος Τσακώνας. 
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ? 
"ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (PDMA)
8 Οκτωβρίου 2018
Μέσω του Edgar
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Τμήμα χρηματοδότησης εταιρειών
100 F Street, NE
Washington, DC 20549
Σχετικά με:
Ελληνική Δημοκρατία
Απόσυρση δήλωσης καταχώρησης και
μεταγενέστερης τροποποίησης σύμφωνα με το Πρόγραμμα Β
Κατατέθηκε στις 8 Μαρτίου 2011
Αρ. Αρ. 333-172670
Κυρίες και κύριοι:
Σύμφωνα με το άρθρο 477 του Νόμου περί Χρεογράφων του 1933, όπως τροποποιήθηκε (η "Πράξη Κινητών Αξιών"), η Ελληνική Δημοκρατία (η "Ελληνική Δημοκρατία") ζητά με την παρούσα δήλωση καταχώρησης και μεταγενέστερη τροποποίηση σύμφωνα με τον πίνακα αριθ. 333- 172670, όπως αρχικά κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η "Επιτροπή") στις 8 Μαρτίου 2011, μαζί με όλα τα εκθέματα και τις τροποποιήσεις τους (συλλογικά η "Δήλωση Καταχώρησης"), να αποσυρθούν αμέσως.
Η Ελληνική Δημοκρατία ζητά την απόσυρση της δήλωσης καταχώρισης, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει την προσφορά που περιγράφεται σε αυτήν. Η δήλωση δήλωσης δεν έχει τεθεί σε ισχύ από την Επιτροπή και η Ελληνική Δημοκρατία επιβεβαιώνει ότι δεν πωλήθηκαν τίτλοι σε σχέση με αυτήν.
Ως εκ τούτου, η Ελληνική Δημοκρατία ζητά με απόλυτη ικανοποίηση την εκ μέρους της Επιτροπής έκδοση διαταγής για την ανάκληση της δήλωσης καταχώρισης (η «Εντολή»), η οποία θα ισχύει από την ημερομηνία της παρούσας απόφασης ή από την ημερομηνία που θα είναι εφικτή μετά την ημερομηνία αυτή. Παρακαλώ δώστε ένα αντίγραφο της Παραγγελίας στον Krystian Czerniecki μέσω φαξ στο + 49-69-4272-5210.
Παρακαλείσθε να στείλετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα επιστολή στον κ. Krystian Czerniecki στο + 49-69-4272-5525.

Ειλικρινά δικός σου,
/ s / Δημήτριος Τσάκωνας
Δημήτριος Τσακώνας
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής"

Γεωργία Βαγενά -Υποψήφια Βουλευτής Αχαίας Ελλήνων Συνέλευσις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια