ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 26/01/19 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019  πραγματοποιήθηκε ομιλία του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  στην Πάτρα στον χώρο του εστιατορίου «Ιχθυόσκαλα».

Ομιλητές ήσαν τα μέλη του πολιτικού φορέα της περιφερικής διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Γεωργία Βαγενά, καθώς και το μέλος του Συμβουλίου των Εννέα Αριστέα Χρυσικοπούλου και το μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Μάνθος Λέκοσης.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για την ίδρυση του Πολιτικού Φορέα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2015 με στόχο η Ελλάς να διοικηθεί από Έλληνες με συμμετοχή σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες καθώς τα αλλογενή συμφέροντα που εξυπηρετούν τα κόμματα εδώ και 188 έτη έχουν φτάσει την χώρα , τον άνθρωπο και την κοινωνία μας γενικότερα στην σημερινή κατάσταση.

Ο Αρτέμης Σώρρας ως θεματοφύλακας και εγγυητής με ένα συγκεκριμένο οικονομικό χαρτοφυλάκιο μας έχει καταστήσει κληρονόμους και τελικούς δικαιούχους σε περιουσίες οι οποίες θα ενεργοποιηθούν με την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από την Ελλήνων Συνέλευσης ενώ παράλληλα θα εκλείψει η ανάγκη δανεισμού και τα χρέη.

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Δ.Π.
                                                                                                                       ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ (τηλ.6993013015) 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια