ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Ενωνόμαστε μέσω της Δημοκρατίας δηλαδή το «κρατείν του δήμου» ιδρύοντας σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε ένα από τους εννιακόσιους δέκα (910)  δήμους (με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση) από τους τοπικούς πολίτες, ομάδα «Ελλήνων Συνέλευσις» με διακριτικό τίτλο «Ε.ΣΥ» ως πηγή εξουσίας και διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων και δικαίων τα οποία κληρονομικά μας ανήκουν. 

Αποφασίσαμε ως ελεύθεροι ενεργοί Έλληνες πολίτες να ενωθούμε με μοναδικό στοιχείο ένωσης τον ελληνισμό χωρίς τα διαιρετικά κατασκευάσματα, κόμματα δόγματα και χρώματα. Ενωνόμαστε μέσω της Δημοκρατίας δηλαδή το «κρατείν του δήμου» ιδρύοντας σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε ένα από τους εννιακόσιους δέκα (910)  δήμους (με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση) από τους τοπικούς πολίτες, ομάδα «Ελλήνων Συνέλευσις» με διακριτικό τίτλο «Ε.ΣΥ» ως πηγή εξουσίας και διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων και δικαίων τα οποία κληρονομικά μας ανήκουν.
                                   Καλούμε  όλους τους Έλληνες ως ενεργοί πολίτες , 
να συμπράξουν στην ίδρυση και λειτουργιά των Ε.ΣΥ. συμμετέχοντας στην Ελληνική Δημοκρατία, σε ελληνικό αξιακό σύστημα, με προορισμό και αφετηρία , την 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην οποία θα βάλουμε τα θεμέλια της ελεύθερης Ελλάδος μας. 
Η ομάδα δημοτών ιδρυτικών μελών της Συνέλευσις Ελλήνων Πατρέων ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ  Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ στην οδό ΒΟΤΣΗ 64 (στο ύψος της Καραΐσκάκη) στην Πάτρα. 

 Καθημερινά, πρωί και απόγευμα, το γραφείο υποδέχεται όλους τούς πολίτες για γνωριμία συζήτηση και συμμετοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια